11 Haziran 2017 Pazar

İlk Buluşma Başvuru Formu

Yeni şaka programı İlk Buluşma, hem eğlendiriyor hemde kazandırıyor. İlk Buluşma başvurusu yapmak isteyen kişiler için programa ait başvuru formu ve bilgi sayfasına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Seyircileri ekran başına kilitleyecek olan Fox Tv'nin yeni şaka programı İlk Buluşma, eşi benzeri olmayan şakalara sahne oluyor. Kameralarla dolu bir mekan içerisinde aşçısından garsonuna, temizlik görevlisinden kasiyerine kadar oyuncu ekibinden oluşan ve ekibin birbirleriyle iletişim halinde olduğu İlk Buluşma, akıllara zarar şakalarla izleyenleri kahkaha tufanına tutuyor. İlk Buluşma'da başına geleceklerden habersiz olan şaka kurbanını mekana getiren kişi, mekanda kaldıkları sürece sunucuların isteklerini yerine getirmeye çalışacak ve her şeyden habersiz şaka kurbanıyla beraber para kazanma şansını elde edecek.

Fox TV İlk Buluşma

Fox TV ekranlarında sunuculuğunu Şinasi Yurtsever ve Sinan Çalışkanoğlu’nun yaptığı İlk Buluşma, birbirinden komik şakalarına maruz kalacak kişileri arıyor. Daha şimdiden çok konuşulmaya başlayan programın başvuruları internet üzerinden yapılmaktadır. Sizlerde hem eğlenmek hemde para kazanmak istiyorsanız, sitemiz üzerinden yayınladığımız İlk Buluşma başvuru formu bağlantısını kullanarak, bu eğlenceli programa başvuruda bulunabilirsiniz. Programın başvuru sayfası için tıklayınız. Açılan sayfada şaka yapılacak kişinin bilgilerini girerek, "Gönder" tuşuna basmanız gerekmektedir.
Comments


EmoticonEmoticon