25 Mayıs 2017 Perşembe

Macera Gemisi Başvuru Formu

Heyecan dolu yarışma programı yeni yarışmacılarını arıyor. Kanal D Macera Gemisi başvurusu için gerekli olan Macera Gemisi başvuru formu sayfası ile program hakkındaki tüm detaylar yazıdadır.

Kanal D'nin yaz aylarında seyircileri ekran başına kilitleyecek olan Macera Gemisi adlı yarışma programı, yeni yarışmacıları arıyor. Macera Gemisi'nde birbirinden iddialı yarışmacılar Rodos ve Sakız adasında heyecanlı yarışmalarda birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyor. Programın sunuculuğunu ise Açelya Kartal üstleniyor. Rekabetin hiç bitmediği Macera Gemisi'nde yarışmacıları zorlu görevler, sürpriz ödüller bekliyor. Her limanda ayrı bir rekabete ve her adada ayrı bir heyecana sahne olan Macera Gemisi'nin her bölümünde 2 evli çift yarışacak. Sizde evli çiftlerden bir tanesi olmak istiyorsanız, Macera Gemisi başvuru formu doldurarak yarışmaya başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Macera Gemisi Başvurusu

Macera GemisiMacera Gemisi'nde yarışmacı olmak isteyenler, Kanal D tarafından hazırlanan Macera Gemisi Macera Gemisi başvurusu için tıklayın. Başvuru formunda kendiniz ve eşiniz hakkındaki bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Kendinizin fotoğrafı ve eşinizle birlikte olduğunuz bir fotoğrafı forma eklemediğiniz taktirde başvurunuz gerçeksiz sayılacaktır.
başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Formda doldurulan tüm yazı ve fotoğraflar formu gönderen kişinin sorumluluğundadır.
Comments


EmoticonEmoticon