25 Mayıs 2017 Perşembe

Kanal D 19 Başvurusu

Bilgi yarışmalarına bir yenisi daha ekleniyor. Kanal D 19 başvurusu yapmak isteyen adayların doldurması gereken 19 başvuru formu sayfasını ve program hakkındaki bilgileri ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Kanal D, uzun bir yapım süresi aşamasından sonra 19 adlı bilgi yarışması programını izleyicilerin beğenisine sunuyor. Programın yapımcılığını Production House'un üstleniyor. Adete bir bilgi düellosu şeklinde geçen yarışmada, stüdyoda bulunan yarışmacılara yöneltilen 19 soru ve bu sorulara verilen 19 saniyelik süre ile 100.000 TL de kazanabilirsiniz, 19.000.000 TL de kazanabilirsiniz. Ünlü oyuncu Barış Kılıç'ın sunuculuğunu üstlenen yarışma programı, bu heyecana yerinde tanıklık edecek yeni yarışmacılarını arıyor.
> Televizyonda yayınlanan tüm bilgi yarışmalarının başvuru formları için tıklayın.

Kanal D 19

Sizlerde bilgi yarışmalarını seviyor ve kendinize güveniyorsanız, Kanal D'nin yeni bilgi yarışması olan 19'a başvuruda bulunabilirsiniz. Programa yapılan başvurular Production House'un internet sitesi üzerinden yayınlanan 19 başvuru formu ile gerçekleştirilmektedir. Yarışmacı başvurusu için gerekli olan formun bağlantısına buradan ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada kişisel bilgilerinizin yanında Yarışmayı kazanırsanız büyük ödül ile ne yapmayı düşünüyorsunuz? Yarışmaya neden katılmak istiyorsunuz? Kendinizle ilgili anlatabileceğiniz en ilginç şey nedir? gibi soruların cevabını verip, 4 adet size ait olan fotoğrafınızı forma yükleyerek, başvuru işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Kanal D 19 yarışması hakkındaki görüşlerinizi sitemize yorum olarak yazabilirsiniz.
Comments


EmoticonEmoticon