7 Mayıs 2017 Pazar

Herkes Kazanır Başvuru Formu

Herkes Kazanır başvuru formu sayfasına sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Show TV Herkes Kazanır başvurusu nasıl yapılır? sorusunun cevabı yazıdadır. Yeni yarışma hakkındaki tüm detayları sizler için derledik.

Herkese kazandıran Herkes Kazandırır Show TV'de başlıyor. Programın sunuculuğunu ünlü tiyatrocu Hakan Bilgin yapıyor. Türk televizyonlarında ilk kez düzenlenecek olan bu formatta, stüdyodaki yarışmacılar ile birlikte ekran başındaki seyirci de kazanabiliyor. Stüdyoda bulunan 5 yarışmacı, ekran başındaki seyirciler ve 10 sorudan oluşan programda herkes aynı soruları cevaplıyor, sadece sorunun cevabını doğru bilenler puan kazanıyor. Stüdyodaki yarışmacılar, soruları bildikçe öne geliyor. Herkes Kazanır adlı mobil uygulamadan yarışmaya eşlik eden izleyiciler, oturdukları yerden eğlenceye ve puanlara ortak oluyor.

Herkes KazanırHerkes Kazanır en eğlenceli, en teknolojik, en capcanlı herkesin kazanabileceği muhteşem bir yarışma. Her bölümde 250.000 TL'lik büyük ödül sunan yarışma programı yeni yarışmacılarını arıyor. Sizler de Show TV stüdyosunda bu heyecana yerinden tanık olmak istiyorsanız, Herkes Kazanır başvuru formu doldurarak, programa başvuruda bulunabilirsiniz.

Herkes Kazanır başvuru formu bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Doldurduğunuz form Show TV yapımcı ekibi tarafından değerlendirilmeye alınacak olup, başvurunuzun olumlu olarak değerlendirilmesi halinde formda belirttiğiniz iletişim adresleriniz kullanılarak, sizinle irtibata geçilecektir. Herkes Kazanır Başvuru formu sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
Comments


EmoticonEmoticon