17 Mayıs 2017 Çarşamba

Gönder Gitsin Başvuru Formu Doldur

Fox TV Gönder Gitsin başvurusu için neler yapılmalı? Sorusunun cevabı ile Gönder Gitsin başvuru formu sayfasını sizlerle paylaşıyoruz. Yeni yarışmacılarını arayan programda sizler de stüdyoda bu heyecana yerinden tanıklık edebilirsiniz.

Bildiğiniz tüm bilgi yarışmalarını unutturacak Gönder Gitsin, Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Yaz aylarında seyirciyi ekran başında kilitleyecek olan Gönder Gitsin yarışmasının sunuculuğu ünlü oyuncu Timur Acar yapıyor. Her soruda konu başlığı altında verilen fotoğraflardan 3 tanesi birbirleriyle ilgiliyken, bir tanesi farklı. Bu 4 fotoğraftan farklı olanı bul, kendine ellerinle gönder gitsin! 10 soru boyunca farklı olanları göndererek, büyük ödül olan 150.000 TL'nin sahibi siz olabilirsiniz.
Yeni yarışmacılarını arayan Gönder Gitsin'de yarışmacı olarak yer almak istiyorsanız, sitemiz üzerinden yayınlayacağımız Gönder Gitsin başvuru formu bağlantısını kullanarak, programa başvuruda bulunabilirsiniz.

Eğer bilgi yarışmalarını seviyor ve katılmak istiyorsanız, televizyonda yer alan tüm yarışma programlarının başvuru formlarına yer veren sitemizden Bilgi Yarışmaları kategorisini kullanarak, bu tarz programlara kolayca başvuruda bulunabilirsiniz.

Gönder Gitsin Başvuru

Gönder GitsinFox TV Gönder Gitsin başvuru işlemi, internet üzerinden form doldurularak yapılmaktadır. Gönder Gitsin başvuru formu sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Yapacağınız başvurular program ekibi tarafından değerlendirilecek olup, olumlu olarak değerlendirilmesi halinle sizinle mülakat için irtibata geçilecektir.
Comments


EmoticonEmoticon