16 Mart 2017 Perşembe

Güle Güle Oturun Başvurusu Ücretli Mi?

TV8'de yayınlanan Güle Güle Oturun ücretli mi sorusunun cevabı ve programın başvurusu hakkında tüm bilgilere yazıdan ulaşabilirsiniz.

TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen program Güle Güle Oturun, Türkiye'nin dört bir yanına giderek, talihli kişilerin evlerini yeniden dekore ediyor. Selim Bey ve usta ekibinin harikalar yarattığı program, kısa zamanda izleyenler tarafından çok sevilmeyi başardı.
Fenomen program Güle Güle Oturun başvurusu hakkında ziyaretçilerimiz tarafından "Güle Güle Oturun Ücretli Mi?" sorularının çok sorulması üzerine bu konu hakkında bilgi kirliliğini gidermek adına bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettik.
Güle Güle Oturun
Güle Güle Oturun başvuru formu doldururken, Acun Medya tarafından hazırlanan başvuru taahhütnamesinde Güle Güle Oturun başvurusunun ücretli olduğuyla ilgili bir bilgi yer almamaktadır. Aldığımız duyumlara göre Güle Güle oturun başvurusu yapan kişilerden programın ekibi herhangi bir ücret veya kopara talep etmemektedir. Programa katılmak için form doldurduktan sonra, başvurunuz onaylandığı taktirde, ilgili ekipler tarafından SMS ya da telefon araması yolu ile sizlerle bağlantı kurulur ve bu görüşmelerde ve daha sonraki süreçte sizden kesinlikle para talebi yapılmaz. Bu şekilde yapılan taleplere kesinlikle itibar etmeyiniz.

Sizler de başvurusu ücretsiz olan Güle Güle Oturun ekibini evinize çağırıp, hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız, buradan programa katılmak için ilgili formu doldura bilirsiniz..
Comments


EmoticonEmoticon