16 Ocak 2017 Pazartesi

Kolaysa Sen Yap Başvuru

TRT1 Kolaysa Sen Yap başvurusu yapmak isteyen adayların, Kolaysa Sen Yap başvuru formu doldurmaları gerekmektedir. Kadir Çöpdemir'in sunuculuğunu yaptığı program ve başvuru hakkındaki tüm detaylar yazıdadır.

Kadir Çöpdemir, yepyeni bir yarışma programıyla ekranlara dönüyor. TRT ekranlarında yayınlanacak olan Kolaysa Sen Yap yarışması, stüdyodaki ve televizyon karşısındaki seyircilerine keyifli anlar yaşatacak. Fiyaka Film Prodüksiyonun yapımcılığı yaptığı programın, 2017 yılı boyunca ekranlarda yer alması bekleniyor.
Ekiplerin birbirleriyle kıyasıya rekabet edeceği Kolaysa Sen Yap, dikkat ve beceri gerektiren oyunlar içeriyor. Büyük ödül ise tam 10.000 TL. Sizlerde TRT stüdyolarında bu keyifli anlara yerinde tanık olmak ve büyük ödül için yarışmak istiyorsanız, Kolaysa Sen Yap başvuruları halen devam ediyor. Başvuruyu nasıl yapacağınıza ilişkin bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kolaysa Sen Yap Başvurusu

kolaysa sen yapÖdüllü yarışma programı TRT1 Kolaysa Sen Yap, yeni yarışmacılarını aramaya devam ediyor. Yarışmacı olmak isteyen adayların, Kolaysa Sen Yap başvuru formu doldurmaları gerekmektedir. Kolaysa Sen Yap 3 kişilik ekipler ile oynanmaktadır. Bu yüzden formu ekip olarak doldurmanız gerekmektedir. Ekibinizi 2 bayan 1 erkek ya da 2 erkek 1 bayan şeklinde kurmalısınız. Başvuru formu için tıklayın
Comments


EmoticonEmoticon