8 Ocak 2017 Pazar

Bir Sorun Mu Var Başvuru Formu

Yeni yarışma Bir Sorun Mu Var başvurusu yaparak, programda yarışmacı olarak yer alabilirsiniz. Başvuruda bulunacak adayların Bir Sorun Mu Var başvuru formu doldurmaları gerekmektedir. Program ve başvuruya ilişkin tüm bilgiler yazıdadır.

Yapımcılığını, daha önce televizyonda bir çok başarılı işe imza atan BKM'nin üstlendiği yeni yarışma programı Bir Sorun Mu Var, stüdyoda yer alacak yeni yarışmacılarını arıyor. Bildiğiniz bilgi yarışmalarının aksine bu programda soruların doğru cevaplarını sizin bilmeniz gerekmiyor. Cevapları, 10 kişiden oluşan bir gruptan kimin bilemeyeceğini bilmeniz yeterli. Büyük ödül ise tam 500.000 TL.
Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve yayınladığı ilk bölümden itibaren izleyicinin büyük beğenisini kazanan program, aynı zamanda yarışmacı olmak isteyen adayların yoğun ilgisine maruz kaldı. Sizlerde Bir Sorun Mu Var'a katılmak istiyorsanız, aşağıda yayınladığımız başvuru formu bağlantısına tıklayıp, formu doldurarak başvuruda bulunabilirsiniz. Yarışmacılar, Bir Sorun Mu Var başvuru formu dolduran adaylar arasından seçilmektedir.

Bir Sorun Mu Var'a Katılmak İçin:

Bir Sorun Mu VarShow TV ekranlarında yayınlanan ve 500.000 TL ödüllü yeni bilgi yarışması Bir Sorun Mu Var yarışmacı başvuruları devam ediyor. Yarışmacı olacak olan kişiler, başvuru formu dolduran adaylar üzerinden seçilmektedir. Hem kazandıran, hem de eğlendiren program Bir Sorun Mu Var başvurusu için tıklayın. Açılan sayfada kişisel bilgileriniz ile birlikte sevdiğiniz film ve kitapları yazarak, forma 1 adet fotoğrafınızı yüklemeniz gerekmektedir. Yanında "*" işareti bulunan alanların doldurulması zorunludur.
Comments


EmoticonEmoticon