29 Aralık 2016 Perşembe

Sıradaki Gelsin Başvuru Formu

Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni yarışma programı, Sıradaki Gelsin başvuru formu dolduran adaylar arasından yeni yarışmacılarını seçiyor. Sizlerde bu büyük yapımda yarışmacı olarak yer almak istiyorsanız, Sıradaki Gelsin başvurusu hakkındaki tüm detaylara sitemizden ulaşabilirsiniz.

Dünyanın bir çok ülkesinde yayınlanan ve yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran Sıradaki Gelsin, artık Türkiye'de. Yarışmanın yapımcılığını daha önce bir çok başarılı imza atan Endemol Shine üstleniyor. Sevilen oyuncu Emre Karayel'in sunumuyla Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan programda yarışmacıların tek amacı birbirinden eğlenceli sorulara doğru cevaplar vererek final koltuğuna oturmak. Fakat final etabında bildiğiniz bilgi yarışması programlarından farklı olarak Sıradaki Gelsin'de 150 saniyede 21 soruya cevap veren büyük ödülün sahibi olacak. Yayınlandığı ilk günden beri başvuruları oldukça rağbet gören Sıradaki Gelsin başvuru formu bağlantısına sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sıradaki Gelsin Başvurusu

Fox TV ekranlarında yayınlanan yeni yarışma programı Sıradaki Gelsin, yeni yarışmacılarını arıyor. Yarışmacı olmak isteyen adayların Sıradaki Gelsin başvuru formu doldurmaları gerekmektedir. Başvuru formu için tıklayın

Sıradaki GelsinFormda kişisel bilgilerinizin yanında Bugüne kadarki en büyük çılgınlığınız nedir? Para ödülü kazanırsanız, o parayla ne yapacaksınız? gibi sorularında da cevabını vermeniz gerekmektedir.  Bu bilgileri doldurmanız sonrası çıkacak ekranda fotoğrafınızı da eklemeniz gerekmektedir. Fotoğrafsız yapılan başvurular dikkate alınmamaktadır.
Comments


EmoticonEmoticon