29 Kasım 2016 Salı

Çocuktan Al Haberi Başvuru

Evrim Akın'ın sunumuyla Show TV Çocuktan Al Haberi başvuru formuna sitemiz üzerinden ulaşabilir, bu eğlenceli yarışmaya başvuruda bulunabilirsiniz.

Show TV'de tekrar yayınlanmaya başlayan Çocuktan Al Haberi yarışmasının sunuculuğunu Evrim Akın yapıyor. Yayınlandığı ülkelerde reyting rekorları kıran yarışma, Show TV ile tekrar ülkemizde yayınlanmaya başladı. Her yaştan kesime hitap eden yarışma, yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gördü.
Minik tatlı kahramanlarımızla eğlence dolu dakikalar geçirmeye ne dersiniz? Hepsi birbirinden özel, birbirinden şirin çocukların yer aldığı program, kahkaha dolu anlara sahne alıyor. Her bölümde birbirinden sevimli 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer aldığı program, çocukların verdiği büyümüşte küçülmüş cevaplarıyla kahkaha dolu anlar yaşatıyor.
Çocuktan Al Haberi
Henüz çok yeni bir program olan Çocuktan Al Haberi, yeni yüzlerini arıyor. Sizde Çocuktan Al Haberi başvuru formu doldurarak, bu eğlenceli anlara yerinde tanıklık edebilirsiniz. Yapılan başvurular Show TV ekbi tarafından incelenmektedir. Başvurunuzun onaylanması halinde, sizi yüz yüze görüşmeye çağırmak için formda belirttiğiniz iletişim adresleri kullanılacaktır. Çocuktan Al Haberi başvuru formu için tıklayın. Formda kişisel bilgilerinizin yanında; hobileriniz, fobileriniz, karakterinizden üç kelime ile bahseder misiniz, Bu programa niçin katılmak istiyorsunuz? Gibi soruları da cevaplamanız beklenmektedir.
Comments

1 komentar

Merhaba Çarkı felek yarışmasına katılmak istiyorum


EmoticonEmoticon