21 Ekim 2016 Cuma

Survivor 2017 Başvuru Formu

Acun Medya, Survivor 2017 için yeni yarışmacılarını arıyor. Sizde Survivor başvurusu yapmak istiyorsanız sitemiz üzerinden programa başvuruda bulunabilirsiniz.

Dünyanın en zor yarışması olarak ifade edilen Survivor yarışmasını, Acun Ilıcalı ile tanımıştık. Yayınlandığı ilk sezondan itibaren izleyicinin büyük beğenisini kazanan ve adeta bir televizyon haline gelen program, önceki yıllar da olduğu gibi yine TV8 kanalında, Acun Ilıcalı'nın sunumuyla yayınlanacak. Survivor 2017 yarışmasında yine dikkat çeken isimler bekleniyor. Ayrıca bu seneki programda Göz6 programının kazananı da yer alacak.

Geçtiğimiz yıl Avatar Atakan'ın kazandığı yarışma, 2017 yılının şampiyonunu arıyor. Sizde ada koşullarında mücadele edebileceğinize, fiziksel ve ruhsal olarak inanıyorsanız, Survivor başvuru formu ile programa başvuruda bulunabilirsiniz. Yarışmayı kazanan kişinin alacağı büyük ödül de açıklandı. Survivor 2017 birincisi olan isim 500 bin liralık para ödülünü kazanacak.
Survivor 2017

Survivor Başvurusu

TV8 ekranlarında kıyasıya rekabete sahne olan yarışmanın başvuruları Survivor 2017 başvuru formu ile yapılmaktadır. Formda kişisel  bilgilerinizin yanı sıra Kazanırsanız ödülü ne için harcamayı düşünüyorsunuz? Daha önce survivorlardan hangi yarışmacıyı kendinize yakın buluyorsunuz? gibi soruları yanıtlamanız gerekiyor. Başvuru formu sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Doldurduğunuz form Acun Medya ekibi tarafından incelenecektir. Başvurunuzun onaylanması halinde olan yüz yüze mülakat için sizinle irtibata geçilecektir. 
Düşüncelerinizi sitemizde yorum olarak belirtebilirsiniz.
Comments


EmoticonEmoticon