27 Ekim 2016 Perşembe

ATV Karavan Başvurusu

ATV'nin sevilen yarışması eğlendirmeye devam ediyor. Karavan başvurusu ve programın içeriği hakkındaki bilgilere yazıdan ulaşabilirsiniz.

Ekranların yeni ve eğlence dolu yarışması Karavan, hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanıyor. Yapımcılığını D&D MEDYA'nın yaptığı Karavan'ın sunuculuğunu Didem Uğurlu yapıyor. Hamaratlığına güvenen 5 kadın ve para kazanma konusunda iddialı olan 5 erkek yarışmacının yer aldığı program birbirinden renkli anlara sahne oluyor. Henüz yeni olmasına rağmen seyirci tarafından çok sevilen Karavan, sıradan yemek yarışmacılarından farklı bir konsepte sahip. Göründüğü kadar kolay olmayan programda 10 yarışmacı, kameraların karşısında büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya rekabet veriyor. Yetenekli, hızlı ve kararlı olan bu yarışın galibi olacak.

Karavan Başvuru Formu

Karavan
Sizde Karavan yarışmasında yer almak istiyorsanız, programın başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Fakat yoğun ilgi gören programın başvuru formu şuan aktif konumda değil. Yarışma başvurularının açılması halinde Karavan başvuru formu bağlantısını sitemizde yayınlayacağız. Bizi takip etmeye devam edin. Televizyonda yer alan tüm programların başvuru formlarını sitemizde yayınlama devam ediyoruz. Dilerseniz anasayfamıza giderek, yarışmacı olmak istediğiniz programa başvuruda bulunabilirsiniz.
Comments

1 komentar

Annemle anneli kızlı aynı anda katıla bilirmiyiz acaba


EmoticonEmoticon