2 Eylül 2016 Cuma

Gelinim Sensin Başvuru Formu

Fox TV'nin yeni programı olan Gelinim Sensin başvurusu ve Gelinim Sensin'e katılmak için gerekli tüm detaylar yazıdadır.

Geçen sezon Fox TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la İzdivaç programının bu sezon Star TV'ye transfer olmasıyla birlikte Fox TV yapımcıları yepyeni bir evlilik programı için kolları sıvamıştı. Kanal çalışanlarının uzun uğraşlar sonucu yeni sezonda Gelinim Sensin adlı izdivaç programı ve konsepti oluşturuldu. Gelinim Sensin, daha şimdiden izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı. Resmi siteden duyurulan yarışmaya ilginin çok yoğun olduğu açıklandı. Sizde Gelinim Sende programına katılıp, Fox TV stüdyosunda yer almak istiyorsanız, izdivaç programının başvuru formunu doldurmalısınız. Başvuru bilgileri ve başvuru formu bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
- Televizyonda yayınlanan tüm evlilik programlarının başvuru formları içi tıklayın.
Gelinim Sensin

Gelinim Sensin Başvurusu

Yeni izdivaç programı Gelinim Sensin başvuruları devam ediyor. Büyük ilginin olduğu programa başvurular; damat adayı, gelin adayı ve damat annesi olmak üzere 3 koldan yapılıyor. Formda kişisel bilgilerinizin yanında Bu yarışma için sizi neden seçmeliyiz? Aileniz evleneceğiniz kişiyi onaylamazsa ne yaparsınız? gibi soruları doldurmanız gerekmektedir. Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz. Gelinim Sensin hakkında düşüncelerinizi sitemize yorum olarak yazmayı unutmayın.
Comments

1 komentar

Bugün çok üzüldüm.Hazan a bukadar katılık niye. Cumaali mi evleniyor annesi mi .Semra kaynanadan beter çıktı o görünüşü modern kafasının içitaş devrinde kalmış Nuray h.Ben söz verdim diye direttikçe deli oluyoruz. O küçük kız gene iyi sabrediyor. Bir de saki sakin insanı sinir eden tavrı....Ebru h.siz hep tarafsız olurdunuz ama bugün Hazan ı hep şikayet çi bir yapıdamısın diye adetayerdi.Ama Esra ya da durmadan iltifat ediyor bel inceliğinden tut saçın yakışmış yok altınlar çoğalmış. Biz sizi çok sevetdik ama bu sefer biraz taraflısınız neden..


EmoticonEmoticon