27 Ağustos 2016 Cumartesi

Gözüm Sende Başvuru Formu

Yeni başlayan ve sevilen yarışma Gözüm Sende başvurusu, internet üzerinden form doldurularak yapılmaktadır. Programa yarışmacı olarak katılmak için yapılması gereken tüm detayları yazı derledik.

ATV yepyeni bir programı izleyicilerin karşısına çıkartmaya hazırlanıyor. Ekranların en gizemli programı olarak lanse edilen Gözüm Sende yayınlanan tanıtım filmleriyle daha şimdiden büyük merak uyandırmayı başardı. Gözüm Sende'nin sunucusu Aylin Kabasal olarak belirlendi. Daha önce görülmemiş, denenmemiş bir formata sahip olan yarışma programında kadın yarışmacı, yüzlerini hiç görmediği ancak yaşantılarını kameralarla takip ettiği 4 erkek adaydan birini seçer. Yapılan bu seçim Gözüm Sende Evi'nden yapılır. Seçici bayan yarışmacının yanında annesi de yer alır. Seçmiş olduğu 4 adayın hobilerine, ev, iş, aile ve sosyal hayatına tanıklık eder. Seçici, adaylara çevresindeki kişilere sorular sordurur ve adayları yönlendirerek onlar hakkında istihbarat edinir. Sizde ATV'nin bu farklı programı Gözüm Sende'ye katılmak istiyorsanız, başvuru formu doldurmanız gerekmekte. Gözüm Sende başvurusu ve başvuru formu bağlantısını aşağıda sizler için paylaştık.

Gözüm Sende Başvurusu

Gözüm SendeYeni yarışma Gözüm Sende başvurusu ATV'nin hazırladığı başvuru formu doldurularak yapılmaktadır. Başvuru formu bağlantısına buradan ulaşabilirsiniz. Başvuru formunda tek çekindiğiniz bir fotoğraf ile anne ve babanızla çekindiğiniz bir fotoğrafı yükleyip, sizden istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girmeye özen gösterin. Programa katılma isteğiniz ATV ekibi tarafından değerlendirilecektir. Başvurunuzun onaylanması halinde, formda belirttiğiniz iletişim adresleri yoluyla sizinle irtibat kurulacaktır.
Comments

1 komentar

acaba bu gözüm sende programına onaylanırsa katılımımz hangı saatler ıcerısınde ve hangı gun cekımlerı oluyor acaba ? cunkı hafta ıcı fırsatım hıc yok oyuzden bılgı verırsenız sevınıırm


EmoticonEmoticon