29 Temmuz 2016 Cuma

Para Odası Başvuru Formu

Çok kazandıran yarışma programı Para Odası başvurusu yaparak, Para Odası yarışmacısı olabilirsiniz. Program ve başvuru hakkındaki tüm detaylar aşağıdadır.

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı Para Odası adlı yarışma programının sunuculuğunu üstlenerek Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Yarışmacılar stüdyoda yakınlarının para odasında bulunduğu programda heyecan üst seviyelerde yaşanıyor. Daha önce görülmemiş bir konsepte sahip olan olan program, daha şimdiden çok ses getirmeyi başardı. Yarışmanın ilk bölümü 1 Ağustos Pazar günü saat 20.00'da yayınlanacak.
Para Odası yeni yarışmacılarını arıyor. Sizde Para Odası'na katılmak, Kanal D ekranlarında Tamer Karadağlı ile unutamayacak bir an yaşamak istiyorsanız, Para Odası başvurusu yapabilirsiniz. Başvurular internet üzerinden Para Odası başvuru formu doldurularak yapılmaktadır.

Para Odası Başvurusu

Kanal D'nin yeni yarışma programına başvurular internet üzerinden yapılmaktadır. Kanalın internet sitesinde herhangi bir başvuru şartına rastlanmamıştır. Tamer Karadağlı'nın sunuculuğunu yaptığı, kazandıran yarışma Para Odası başvuru formu için tıklayın. Sitemizden televizyonda yer alan bütün yarışma programlarının başvuru formlarına ulaşabilirsiniz.
Comments

2 komentar

Bende yarışmak istiyorum

katılmak icin ne yapmamız lazım?


EmoticonEmoticon