30 Temmuz 2016 Cumartesi

Ne Giysem Yakışır Başvuru

Yeni moda tarz yarışması için geri sayım başladı. Ne Giysem Yakışır başvuru formu ile yarışmacılarını arıyor. Yarışma ve Ne Giysem Yakışır başvurusu hakkındaki tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Yarışma programlarıyla ünlü TV8, çok konuşulacak bir yapıma daha imzasını atıyor. Programın sunuculuğunu ünlü modacı Cengiz Abazoğlu üstleniyor. Yeni yarışma programı Ne Giysem Yakışır daha şimdiden izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Program ekranlarda boy gösterecek yeni yarışmacılarını arıyor. Sende tarzına, zevkine ve kombin oluşturma becerisine güveniyorsan bu yarışma tam sana göre! Ne Giysem Yakışır programında yer almak istiyorsanız, TV8 başvuru sayfasındaki Ne Giysem Yakışır başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Yarışmanın başvuru formu bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Ne Giysem Yakışır

Ne Giysem Yakışır Başvuru Formu Doldur

Cengiz Abazoğlu ile Ne Giysem Yakışır başvuruları internet üzerinden yapılmaktadır. Yarışmanın başvuru formu sayfası için tıklayın. Açılan sayfada kişisel bilgilerinizin yanında Hobileriniz, Ne tarz giyinmeyi seversiniz? Genelde nereden alışveriş yaparsınız? gibi soruların cevabını vererek, forma fotoğrafınızı yüklemeniz gerekmektedir. Gerekli tüm alanları doldurduktan sonra "Gönder" butonuna tıklamayı unutmayın.
Başvurunuz, Acun Medya ekibi tarafından incelenecektir. Eğer programa katılmanız onaylanırsa, başvuru formuna yazdığınız iletişim adresleri yoluyla sizinle iletişime geçilecektir.
Comments


EmoticonEmoticon