23 Haziran 2016 Perşembe

Yarı Yarıya Başvuru Formu

Yeni yarışma Yarı Yarıya başvurusu yapabilmek için adayların ATV Yarı Yarıya başvuru formu doldurmaları gerekmektedir. Başvuru ve program hakkındaki tüm detaylar yazıdadır.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte bir çok dizi ve program sezon finali yaptı. Kanallar da bu boşluğu doldurmak için yeni yapımlar için arayışa gittiler. Daha önce birçok bilgi yarışması yayınlayan ATV, yepyeni bir yarışma programı olan Yarı Yarıya ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yarı Yarıya, görünüşte bilgi yarışması olarak gözükse de, çok farklı bir formata sahip. 10 yarışmacının yer aldığı yarışmada, her gün 1 kişi ana yarışmacı olarak yarışırken, geri kalan 9 kişi, ana yarışmacının izleyeceği strateji doğrultusunda oynamadan kazanacak. Doğru cevap verilen soruda kazanılan ödülün yarısı ana yarışmacıya verilirken, diğer yarısı ise 9 kişi arasında paylaştırılıyor. Yaz boyunca yayınlanacak olan programın, reytinglere ve izleyici tepkisine göre gelecekteki akıbeti belli olacak. Televizyon ve internette tanıtım filmleri yayınlanan Yarı Yarıya'nın başvuru formuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yarı Yarıya Başvurusu

Yarı Yarıya başvurusuATV'nin yeni yarışma programı Yarı Yarıya'da yarışmacı olmak istiyorsanız, Yarı Yarıya başvuru formu doldurmalısınız. Başvuru formu henüz yayınlanmadığı için sizinle bağlantısını paylaşamıyoruz. Fakat en kısa zamanda paylaşılacağına eminiz. yarismabasvurulari.com olarak, başvuru formu yayınlanır yayınlanmaz, formu sitemizde paylaşacağız. Bizi takip etmeye devam edin.
Comments


EmoticonEmoticon