30 Haziran 2016 Perşembe

Göz6 Başvuru Formu Doldur

TV8 Göz6 başvurusu için doldurmanız gereken Göz6 başvuru formu bağlantısına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin eğlence kanalı TV8, Survivor'un bitmesiyle birlikte yeni yarışmalar için kolları sıvadı. Göz6 adlı yeni yarışma programı, yayınlanan fragmanları ile büyük ses getirerek, kanalın yeni gözdesi olmayı başardı. Kız ve erkek yarışmacıların birinci olmak için mücadele edeceği Göz6 yarışmasında kazanan büyük ödül ile birlikte, seneye yine TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor 2017 yarışmasına doğrudan katılmaya hak kazanacak. Sizde yeni yarışma Göz6'da yarışmacı olarak yer almak istiyorsanız, Göz6 başvurusu için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekmektedir.
Göz6 başvurusu

Göz 6 Başvuru Formu

Yarışmaya başvurular, videolu başvuru veya Göz 6 başvuru formu doldurularak, 2 şekilde yapılmaktadır. Yarışmaya nasıl başvuruda bulunacağınıza ilişkin bilgiler aşağıdadır.
  1. TV8'in başvuru sayfasında yer alan programa ait başvuru formunu doldurarak, Göz6 yarışmacısı olma istediğinizi program ekibine iletebilirsiniz. Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz. Formda kişisel bilgilerinizin yanı sıra, ciddi bir sağlık probleminizin olup olmadığı, hangi sporlarla uğraştığınız, sigara kullanım durumunuz gibi bilgileri girmeniz gerekmektedir. (*) ile işaretlenmiş alanların doldurulması zorunludur. Fakat diğer başvuran kişilerin önüne geçmek ve fark edilir olmak adına, sizden istenilen tüm bilgileri doldurmanızı öneriyoruz.
  2. Form doldurmak yerine, kendinizi anlatan bir video çekip, bunu Acun Medya ekibine gönderebilirsiniz. Videolu başvuru için tıklayın.
Comments


EmoticonEmoticon